EXPERIDANCE TÁNCSZÍNHÁZ PRÓBATEREM

Imádjuk a tükröződő nagy tereket! Érdekes munka volt az EXPERIDANCE Táncszínház próbatermében a tükörfal telepítés. További tartalom a képgaléria után...

A fotók az Experidance táncegyüttes Váci úti próbatermében készültek, és a próbaterem tükörfalának felhelyezését mutatják. Vállaljuk továbbá edző-és fitnesstermek, fogadóterek, társasági termek tükörfalának kivitelezését, valamint magánházakba fürdőszobai tükörfalak és tükrök szerelését, illetve bármely más tér tükörfalának elkészítését. A mai korszerű tükrök nagyon jó minőségű foncsor réteggel vannak bevonva, ezért gyakorlatilag víz-és nedvesség állóak.
A falra való szerelést általában ragasztásos megoldással készítjük, mindig csak minőségi neutrális ragasztókkal dolgozunk, sosem használunk ecetsavas anyagot, mely károsíthatja a a foncsor réteget.
Igény szerint a fix ragasztás mellett beépítünk tükröket többfajta bontható-rögzítő elemmel, méretre gyártott egyedi keretbe való felhelyezéssel. Mindig kizárólag magas minőségű float tükröket alkalmazunk, melyek torzításmentesek és rendkívül tartósak. Az általunk beépített tükrök vastagsága 3-6 mm, ritkább esetben, antik tükrök készítésénél 8 mm. Vastagságú tükröket is felszerelünk. Technológiánk alapján a tükröket csiszolt éllel helyezzük fel, többféle csiszolási technikával (úgynevezett C-profilos kantni, vagy kazetta csiszolással). Az élcsiszolást azért végezzük, hogy a tükrök ne világítsanak be, és ne legyenek sérülékenyek, illetve balesetveszélyesek. A csiszolás szélessége 5 millimétertől 45 milliméterig terjedhet, ezek gyakorlatilag keretet képeznek a tükör felületén. A csiszolt felület szélességét nemcsak a megrendelő igényei határozzák meg, hanem a beépített tükör anyagvastagsága is. Felhelyezési technikánk olyan, hogy a későbbiekben 5 mm.-80 mm. átmérőig furatokat, és aljzatkivágást végezhetünk.