Rólunk

Idestova húsz éve állunk a lakosság és a közületek szolgálatában. Fontosnak tartjuk, hogy fejlődjünk, hogy naprakész kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

ÜDVÖZLÖM!

Papp Attila vagyok a Szikra-Üveg Kft. tulajdonosa, cégvezetője.
Az ön által kezelt- társas vagy irodaházat vagy akár sétahajót látná el dekoratív üvegezéssel, és olyan szakembert keres, aki rövid határidőn belül teljesíti különleges igényeit, vegye fel velem most a kapcsolatot… Kérjen ingyenes felmérést! Rövid határidővel teljesítek minden megbízást, valamint cégem és a munkatársaim nevében abszolút garanciát vállalok minden elvégzett munkára.

INGYENES ÁRAJÁNLAT ÉS GARANCIA
… Csak akkor fogadunk el szívesen pénzt ügyfeleinktől, ha azok maradéktalanul elégedettek munkánkkal, így az üvegezést megelőző felmérést és az árajánlat-készítést ingyenesen végezzük akkor is, ha az érdeklődő később mégsem válik ügyfelünkké. Rövid határidővel dolgozunk, és garanciát vállalunk a munkánkra …

A FELMÉRÉSTŐL A TAKARÍTÁSIG

Teljes körű szolgáltatást kínálunk megrendelőinknek, a felméréstől kezdve, a gyártáson keresztül a beszerelésig. A bontást és a takarítást is elvégezzük. A határidőket mindig pontosan betartjuk, így miattunk még sosem csúszott a család vagy a cég költözése, illetve a sétahajó nyitórendezvénye sem. Az elmúlt 20 évben számtalan visszatérő megrendelőre tettünk szert, akik azóta is elégedettek munkánkkal, és megbízhatónak tartják cégünket. Készítettünk már üvegezéseket többek közt a MAHART, a Magyar Posta, különböző biztosítótársaságok, filmstúdiók vagy társas- és irodaházak megbízásából.

SZÉLES ÜVEGVÁLASZTÉK

Széles üvegválasztékkal állunk megrendelőink rendelkezésére, és sürgős esetben is bátran kereshetnek minket, hiszen üveges gyorsszolgálatot is működtetünk. A hajók, sétahajók és úszóművek üvegezése a specialitásunk; így ezen a téren kifejezetten nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ha társas- vagy irodaházat üzemeltet, egy sétahajóra szervez rendezvényeket, és szeretné még esztétikusabbá, biztonságosabbá és energiatakarékosabbá tenni az építményt, nézze meg Szolgáltatásainkat, döntse el, mire van szüksége, és mi megvalósítjuk az elképzelését!