Specialitásaink

Szeretjük a kihívásokat... Szeretjük a speciális megoldásokat! Folyamatosan Követjük a fejlődő trendeket, technikai fejlesztéseket! Tájékozódj alább a "SPECIALITÁSAINKKAL" kapcsolatban, továbbá még több látnivalóért nézd meg a referenciáinkat...

HAJÓ ÜVEGEZÉS, UV-VÉDŐ FÓLIÁZÁS

Nyújtson maximális biztonságot az ön által üzemeltetett séta- vagy étteremhajó utasai vagy vendégei számára! A széles üvegválaszték mellett polikarbonát beépítését is vállaljuk, illetve a különleges hatások és a biztonság további fokozása érdekében az üveg fóliázását is kérheti.

SÉTAHAJÓK ÜVEGEZÉSE, NEM CSAK A DUNÁN

Egy sétahajón elköltött vacsora vagy egy ott megrendezett céges parti különleges élmény. Az esztétikus üvegfelületek teljes egészében engedik érvényesülni a lenyűgöző panorámát. A sétahajók üvegezése az egyik specialitásunk, bármilyen különleges igényt teljesíteni tudunk.

ÚSZÓDARUK ÜVEGEZÉSE, UV-VÉDŐ FÓLIÁZÁS

A kikötőkben nélkülözhetetlen munkaeszköz, a többek közt hajók kirakodásához, vízi műtárgyak építéséhez és kotrási munkákhoz használható úszódaru kezelése csak akkor lehet tökéletesen biztonságos, ha a fülke üvegezéséhez megfelelő anyagot választunk. Előzze meg a baleseteket és a kártérítési pereket, gondoskodjon a gép biztonságos és praktikus üvegezéséről speciális anyagaink közül választva!

ÚSZÓMŰVEK ÜVEGEZÉSE, UV-VÉDŐ FÓLIÁZÁS

Csalogasson új vendégeket az ön által üzemeltetett séta-, álló- vagy üdülőhajóra, szórakozóhelyre! Megfelelően kiválasztott üvegezéssel tökéletesen érvényesülhet a gyönyörű kilátás, miközben vendégei biztonsága sem kerül veszélybe.

DÍSZLETEK ÜVEGEZÉSE, ÜVEG DESIGN

Egy filmforgatáson vagy színházi előadáson élethű díszletet alkothat a megfelelő üvegezés kiválasztásával. Cégünk széles üvegválasztéka lehetővé teszi az ezeken a területeken szükséges speciális megoldások kivitelezését.

IRODAHÁZAK ÜVEGEZÉSE, UV-VÉDŐ FÓLIÁZÁS

Szerezzen prémium bérlőket az ön által üzemeltetett irodaházba, tegye esztétikusabbá és modernebbé a kültéri felületeket! Engedjen be több természetes fényt, így spórolva az ingatlan fenntartási költségein.

KIRAKATOK ÜVEGEZÉSE, BIZTONSÁGI ÜVEGTECHNIKA

Az utcán sétálgató járókelők gyakran a kirakat látványa alapján döntik el, belépnek-e üzletébe. Engedje érvényesülni a dekorációt egy igényei szerint kiválasztott üvegezéssel, és egyben biztosítsa be a megélhetését jelentő boltot az éjszakai betörések ellen!

SPECIÁLIS IGÉNYE VAN?
… Vegye fel velünk most a kapcsolatot, és kérjen ingyenes árajánlatot! De akkor is bátran kereshet minket, ha olyan építményt üvegeztetne, amelyet nem talált meg a fenti listában; több látszólag lehetetlennek tűnő feladatról bizonyítottuk már be, hogy nagyon is lehetséges, csak kreativitás kell hozzá …