Szolgáltatások

A SZIKRA-ÜVEG KFT. AZ ÜVEGUNIVERZUM! Mindennel foglalkozunk ami üveg és üvegezés... Több látszólag lehetetlennek tűnő feladatról bizonyítottuk már be, hogy nagyon is lehetséges, csak kreativitás kell hozzá. Olvasd el alább a szolgáltatásainkat és válasz minket az elképzelésed megvalósításához!

ÜVEGES GYORSSZOLGÁLAT

Egy betört üveg nemcsak az épület esztétikai tulajdonságait rontja, de jelentős biztonsági kockázatot is jelent; így a javítás nem várhat. Ha minket hív, nem kell órákat várnia ránk feleslegesen, hiszen azonnal útnak indulunk a helyszínre az ország egész területén, és a választott típussal pótoljuk a sérült üveget.

BELTÉRI, KÜLTÉRI NYÍLÁSZÁRÓK

Otthona, irodája, üzlete bejárata árulkodó: a betérő vendég, ügyfél már ebből ízelítőt kap saját stílusáról, személyiségéről. Válasszon esztétikus és biztonságos üvegezést az épület bel- és kültéri nyílászáróira! Fehér és színes, katedrál- vagy savmart, hőszigetelős, cseh, olasz, török üvegekből válogathat. Új üvegezés elkészítését, illetve a meglévő felújítását is vállaljuk.

ERKÉLYKORLÁTOK, ELŐTETŐK, AULÁK

Nincs annál kellemesebb, mint nyáron kiülni az erkélyre egy magazin és egy hideg limonádé társaságában. Persze csak akkor, ha az épületrész esztétikus kialakításának köszönhetően valóban komfortos és biztonságos környezetben pihenhetünk. Az erkélyek és korlátok felújításán kívül aulák és előtetők üvegezését is vállaljuk polikarbonát, vagy más műanyag elemek beépítésével, széles színválasztékkal.

PORTÁLOK, KIRAKATOK

Üzletének kirakata az egyik legjobb reklám; persze csak akkor, ha az esztétikus üvegezés a dekorációra irányítja a szemlélődő tekintetét, nem pedig elterelik róla a figyelmet a kopott szerkezeti elemek vagy repedezett ablakok. Újítsa meg kirakata vagy portálja üvegezését, a biztonsági szempontok maximális betartása, az illetéktelen behatolók távoltartása mellett! A legmodernebb hajlított üvegfelületek alkalmazásával vállaljuk kirakatok üvegezését.

HAJÓK, SÉTAHAJÓK, ÚSZÓMŰVEK

Az igazi különlegességre vágyó vendégek szívesen töltik a vacsorájukat vagy akár a nyaralásukat egy étterem vagy apartman helyett egy séta- vagy üdülőhajón. Mivel az úszóművek legvonzóbb tulajdonsága a csodás kilátás, ez pedig csak megfelelő üvegezés mellett érvényesülhet, időről időre érdemes felújíttatnia azt. Vállaljuk munka-, sport-, séta- és üdülőhajók, szórakozóhelyek bel- és kültéri üvegezését speciális üvegekkel, szigeteléssel, plexi és polikarbonát, illetve dekor-, festett, edzett üvegek, tükrök beépítésével, a leendő vendégek biztonságára maximális figyelmet fordítva.

EDZETT ÜVEGFALAK, ÜVEGAJTÓK, ZUHANYKABINOK

Üveg térelválasztó falak, ajtók és zuhanykabinok beépítésével optikailag jelentősen megnövelheti otthona méretét, és esztétikusabbá, modernebb stílusúvá változtathatja a lakást. Többféle színű (zöld, szürke, bronz, kék) és típusú (savmart, homokfúvott) üvegezés közül választhat.

TÜKÖR VÁGÁSA, BEÉPÍTÉSE

A tükörfalak optikailag növelik a teret, és elegánssá teszik egy iroda hallját vagy egy színház előterét. Egy szórakozóhely tánctermében a fény játéka jobban érvényesül, egy edzőteremben pedig szinte elengedhetetlen ez az elem. Vállaljuk tükörfalak kialakítását különféle vastagságú vágott és csiszolt elemekből, illetve tükrök méretre szabását és ragasztását különböző felületekre.

BIZTONSÁGI ÉS BETÖRÉSGÁTLÓ ÜVEGEK

Miért takarná el egy zavaró ráccsal otthona külső üvegfelületeit, amikor a megfelelő típusú üvegezés kiválasztásával távol tarthatja az illetéktelen behatolókat, és gondoskodhat családja biztonságáról? Vállaljuk biztonsági- és betörésgátló üvegek méretre vágását és beépítését olyan technológiával, amelyet a biztosítók is elfogadnak.

CSISZOLÁS, FAZETTÁZÁS, FÚRÁS

Egy üveggel díszített beltéri ajtó vagy bútor már önmagában esztétikusabbá teszi otthonát vagy irodáját, és kellemes környezetet biztosít családja, munkatársai vagy ügyfelei számára. Tovább fokozhatja a hatást, ha egyéni formákat csiszoltat az üvegfelületekbe. Vállaljuk beltéri és bútorüvegek, tükrök, kazettás üvegek élcsiszolását, üvegek fúrását, üvegtartó vasalatok, befogadó elemek kialakítását.

ÜVEGFÓLIÁZÁS

Egészen új arculatot adhat otthona vagy irodája üvegfelületeinek egy igényei szerint kiválasztott fóliával, amellyel az épület biztonságát is növelheti. Különböző biztonsági, színezett, hőálló, víztiszta, reflexiós és hőszigetelő fóliák közül választhat. Bármelyik megoldásra is van szüksége, vegye fel velünk most a kapcsolatot egy ingyenes felmérésért és árajánlatért! Akkor is bátran kereshet minket, ha elképzelését nem találja a fenti listában; egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk.

A fenti üvegezési feladatokhoz széles választékunknak köszönhetően bármilyen üveget (sík-, float-, katedrál-, dróthálós, biztonsági, edzett, csiszolt, hőálló, tűzálló, anyagában színezett, reflexiós stb.) választhat. Ha nem találja meg elképzelését az alábbi listában, akkor is bátran keressen minket; felkészültségünk alapján bármilyen üvegezési munkálatot vállalunk. Speciális igényeket is kielégítünk, a vállalt határidők pontos betartásával. Forduljanak hozzánk bizalommal!